Εξταση team- Λυρικη καταιγιδα


Spec
Το ξέρω Ανέστη οι ραπερ έχουν γίνει πολλοί και δεν κατέχουν τον ήχο,τον στίχο,την μουσική. Το ραπ υπέστη πολύ μεγάλη καταστροφή σύγχρονοι ραπερ ζούνε μες στην χλιδή και είναι ντροπή!

Stoic 
Το ξέρω Στέφανε πέθανε η φάση πέθανε ρε μα υπάρχουν αλάνια που το κρατάνε ψηλά το πάνε προ στα ραπ μέσα απ' την καρδιά για λίγους και καλούς όλοι οι άλλοι μακριά!

Liakos ze
Το ξέρω αλάνια ραπερς έχουν γίνει πολλοί μα μόνο λίγοι το έχουν και αυτοί του δίνουν ζωή. Απ' το στυλό στο χαρτί σε κάθε αυτί να ακουστεί με ιστορίες  γεμάτες αλήθεια και όχι χλιδή.

Stoic 
Για αυτό mcS ερχόμαστε με ορέξεις δεν ξέρω αν θα τα αντέξεις ή το παιχνίδι παίξεις είναι κόλπα με λέξεις θα τρέξεις αφού δεν το 'χεις δεν σου έρχεται και ας το παλέψεις!
  
 Liakos ze
Ξέρω βγήκαν πολλοί στα δάκτυλα οι καλοί με ρίμες ντοπες,φλόγες και όχι να βγουν στο γυαλί ,με ξενερώνετε πολύ μαλάκες είσαστε ντροπή να ξεπουλάτε το ραπ και όλα αυτά για το χαρτί, Τουμπεκί!!

Spec
 Γιατί κορυφή μια στιγμή, πάτησαν πολλοί δεν είχαν πυγμή στημένοι mc,το παίζουν σκληροί που πήγαν όλοι αυτοί ? Χώνουν ακόμα βρίσκονται λιώμα, πτώμα στο χώμα είναι σε κόμμα. Δεν ξέρω αν μπορούν να αντέξουν στον αγώνα.

Liakos ze
Καιρός να μάθετε το στυλ αν θέλετε το αντιγράφετε τους στίχους πάρτε τους γιατί δεν γράφετε, χάνεστε δεν αισθάνεστε από τα λόγια πιάνεστε, στο ραπ μας δεν χρειάζεται ούτε να το φαντάζεστε.

Stoic
Πως την είδατε ραπερς γίνατε δεν γεννηθήκατε, το στυλ σας απομίμησή γιατί πότε δεν είχατε στο ραπ δεν επενδύσατε για αυτό και δεν θα πάρετε φλωροι γεννηθήκατε για αυτό τώρα ραπάρεται.

Spec
Σας προσπερνάμε καθώς σταματάμε σας παραπατάμε όμως πατάμε σας χτυπάμε και πάμε σας χαιρετάμε 'ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ' το 'χουμε μάθει από παλιά ο επιμένων νικα ενώ εμείς με διαφορά!

Φέρνω το ραπ σε δόσεις, μένω και θα το νιώσεις, σπέρνω τρελές διαδόσεις,  δέρνω και θα ψαρώσεις! Χ2

Stoic
Λυρική καταιγίδα μωρή είναι η απειλή στην μουσική, μόνιμή εμμονή θες και εσύ λίγο απ' την δόση αυτή που σε ελκύει,προσευχή κανε πρώτου πάρεις το cd! Φέρνω τα πάνω κάτω σκάει ο γάτος ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο Stoic γαματος γιατί άλλο είμαι εγω αχα και αλλο εσυ, στο ραπ κανεις χρήση εσύ μα εγώ κατάχρηση. Κάνω τα πάντα να μοιάζουνε με όνειρο,πονηρό, βρόμικο, πρόστυχο και ανώριμο, ζόρικο περιεχόμενο ,μπόλικο όχι φλωρικο μαγκιωρικο, αντιεμπορικό!!

Spec
 Πάλι εδώ! Μπρος στο φακό , πάλι μένεις με το στόμα ανοιχτό, πάλι προσπαθείς να μου μοιάσεις μαλάκα αλλά έτσι το κάνω μονάχα εγώ, είμαι εδώ μείνε εκεί, κοίτα πως βγαίνω μέσα απ' το γυαλί, σιχάθηκα όλη την φάση,θέλεις να σου πω το γιατί? -Πιτσιρικάδες.. -που μονό σαν μόδα το χουνε δει 
-Χώνουν αράδες -Και κάνουνε στίχους αντιγραφή.-Είναι χιλιάδες ! - Το παίζουν gangster κι είναι σκληροί μα στις μανουρες κάνουνε τουμπεκί! -Tι να μας πουν ρε? - Νομίζω πως όλα μας τα έχουν πει..-Μα δεν αρκούνε! -Περισσότερα από αυτούς έχω δει.- Λένε πως ζούνε! -Μα με φράγκα του μπαμπά απ το πρωί, έχουν το θράσος και μιλάνε αυτοί??

Liakos ze
 Τι να μας πούνε ρε πιτσιρικάδες ρε, μπροστά τους ειναι ο Liakos ze  και φέρνει νέο σουξέ μαζί με Stoic και Spec μπείτε μες στο ρεζουμέ και κλείσε την tv τώρα μπινέ. Τουμπεκί ρε βλάκες όλοι σας τουμπεκί κάντε χώρο για να σκάσει η λυρική απειλή σε τρυπάω μωρή σαν σκουριασμένο καρφί και βάζω με στο αίμα σου σκουριά για απλωθεί. Έχω ρίμες φου-ντου και τρελαίνω τον νου στα μάτια μου πάντα θα είσαι η μικρή λουλου από ΛΑΡΙΣΑ ντου για αυτό όλοι σας χου και μάθετε πως έσκασε το crew!

 Φέρνω το ραπ σε δόσεις, μένω και θα το νιώσεις, σπέρνω τρέλες διαδόσεις,  δέρνω και θα ψαρώσεις! Χ4


Σχόλια

Popular posts

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *